Hirdetés
Archivum

Juhász Dorka 16 pont, 18 lepattanós dupla-duplája:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre virradóra hosszabb szünet után ismét pályára lépett az Ohio State. Juhász Dorka klasszis teljesítményével a North Carolinát 76-69-re verték.

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Ahogy arról korábban hírt adtunk, az Ohio State két mérkõzése is halasztásra került, így november 11. óta nem léptek pályára Juhász Dorkáék. Ez a kezdésnél érzõdött is, hiszen 16-2-re ellépett három és fél perc alatt a North Carolina. A folytatásban azonban kiegyenlítõdött a mérkõzés képe. Az elsõ szakasz végére 21-18-ra felzárkózott az Ohio State, majd a második etapban egyenlíteni is sikerült.

A nagyszünethez érkezve újra minimális elõnybe került a North Carolina. A harmadik negyedben azonban nem csak utolérte riválisát az Ohio State, hanem a vezetést is átvette egy 10-3-as futással. Ez az egész mérkõzés képét megváltoztatta. A záró szakaszban ugyanis már végig Juhász Dorkáék jártak elõrébb. A legnagyobb differencia 7 pont volt a felek között.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

A 76-69-es sikerbõl Juhász Dorka 31 perc alatt 18 ponttal és 16 lepattanóval vette ki a részét. A mérkõzés után az intézmény honlapján hosszabban is értékelt fiatal tehetségünk. A beszélgetés IDE KATTINTVA látható.

Statisztika

Hirdetés