Hirdetés
Archivum

Juhász Dorka 18 pont, 10 lepattanós dupla-duplája:

:

Hirdetés

Szombaton este a Maryland gárdájának otthonában lépett pályára az Ohio State. Juhász Dorka a 75-69-es vereség alkalmával extra egyéni teljesítménnyel 18 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el.

Fotó: Ohio State - twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Ohio State – twitter.com/OhioStateWBB

Az elsõ negyedben fej-fej mellett váltott vezetéssel haladtak a csapatok, 10 perc után 20-19-re vezetett a Maryland. A második szakaszt is hasonló játék jellemezte. A negyed elején 7 ponttal ellépett az Ohio State, de a félidõ hajrája a Maryland alakulatának sikerült jobban. Egy 7-0-s futás végén 43-36-os elõnyre tettek szert. Az elsõ 20 percben hatszor volt döntetlen és ötször változott a vezetõ alakulat kiléte.

A fordulatos találkozón a harmadik szakaszban 47-47-nél utolérte riválisát az Ohio State. Sõt, a játékrész végén a vezetést is sikerült megszerezni. Az utolsó 10 percnek 58-57-es elõnyrõl futottak neki Juhász Dorkáék. Egészen a hajráig reális esélyei mutatkoztak az idegenbeli bravúrra az Ohio State alakulatának.

Végül azonban 70-69 után a hajrában hatból öt büntetõjét értékesítette a Maryland és ez a higgadtság gyõzelmet ért számukra. A vereség ellenére Juhász Dorka extra teljesítményt nyújtott. Közel 37 percet töltött a pályán és 18 pontot, illetve 10 lepattanót ért el.

Fotó: Ohio State - twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Ohio State – twitter.com/OhioStateWBB

Statisztika

Hirdetés