Hirdetés
USA

Juhász Dorka Academic All-Big Ten elismerést kapott:

:

Hirdetés

Az Ohio State női kosárlabda csapatának három tagja, köztük Juhász Dorka Academic All-Big Ten elismerést kapott – jelentette be az intézmény a hivatalos honlapján.

Az Academic All-Big Ten elismerést azoknak ítélik meg, akik legalább 12 hónapja tanulnak az intézményben és a tanulmányi átlaguk átlépi a 3.0-t. Ezen felül természetesen a  pályán nyújtott teljesítmény is meghatározó. Juhász Dorka az elmúlt két szezonban a pontátlagot és a lepattanó-átlagot tekintve is a legjobb értéket jegyezte a csapatban. Az elmúlt szezonban 13.2 pontot és 9.4 lepattanót átlagolt.

Ez a remek teljesítmény a szakma figyelmét is felkeltette. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a tengerentúli edzők szervezete (WBCA) All-American elismerésre jelölte. Emellett a Big Ten Konferenciában több értékes díjat is begyűjtött Juhász Dorka. Bekerült a konferencia első csapatába (Big Ten Women’s Basketball All-Big Ten First Team), illetve a konferencia rájátszásának All-Star ötösébe is.

Juhász Dorka mellett Savitha Jayaraman és Aaliyah Patty részesült Academic All-Big Ten elismerésben a női kosárlabda csapatból. Az Ohio State  sportszakmai programjait tekintve pedig összesen 46 tanuló.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

Hirdetés