Hirdetés
Archivum

Juhász Dorka és Kaposi Pálma csapata a WNIT fõtábláján:

:

Hirdetés

A napokban folytatódik az egyetemi kosárlabda szezon Juhász Dorka és Kaposi Pálma csapata számára is. A WNIT minap bemutatott 64-es fõtáblájára ugyanis felkerült az Ohio State és a Minnesota is.

Fotó: Twitter.com/ohiostatewbb

Fotó: Twitter.com/ohiostatewbb

A WNIT a Women’s National Invitation Tournament rövidítése, ahol – végtelenül leegyszerûsítve a kérdést – az a 64 gárda szerepel, akiket a szakemberek a NCAA nõi kosárlabda bajnokságának 64-es fõtáblájára került alakulatok mögött a legerõsebbeknek tartanak. Elsõsorban a Divízió I-es konferenciák döntõinek, elõdöntõinek veszteseit láthatjuk majd.

A Big Ten Konferenciában szerepel az Ohio State és a Minnesota is. Arról nagy terjedelemben hírt adtunk, hogy mindkét együttes a rájátszás elsõ meccsén alulmaradt aktuális riválisával szemben. Az Ohio State 73-63-as vereséget szenvedett a Wisconsin-tól. Magyar szempontból emlékezetes találkozó volt, Juhász Dorka 11. alkalommal ért el dupla-duplát az idei szezonban, 30 percet töltött a pályán, 10 pont, illetve 16 lepattanó került a statisztikai lapjára. A Minnesota pedig Kaposi Pálmával a soraiban, aki 2 percet töltött a pályán, 66-58-ra alulmaradt az Indiana gárdájával szemben.A WNIT sorsolását és pontos menetrendjét a közeljövõben nyilvánosságra hozzák. Ekkor fogjuk látni, hogy a kik lesznek a riválisok.

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Hirdetés