Hirdetés
Archivum

Juhász Dorka rangos elismeréseket kapott:

:

Hirdetés

Nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy a hétvégén lezárultak a Big Ten Konferencia alapszakaszának küzdelmei. Az Ohio State együttesében remeklõ Juhász Dorka több rangos egyéni elismerést kapott. Gratulálunk!


Fotó: Twitter.com/ohiostatewbb

Fotó: Twitter.com/ohiostatewbb

Juhász Dorka remek teljesítménnyel debütált idén az Egyesült Államokban. Az Ohio State együttesében eddig 25 mérkõzésen lépett pályára. Ezeken átlagban 28.2 percet töltött a pályán és 11.7 pontot, illetve 8.6 lepattanót átlagolt. Tette mindezt 45.5%-os mezõnymutató mellett.

A kiváló tengerentúli bemutatkozás rangos elismerésekkel párosult. A Big Ten Konferencia alapszakaszának egyéni díjait tekintve Juhász Dorka bekerült az évad második csapatába (“Second Team All-Big Ten”) és az újoncok All-Star csapatába (“All-Freshman Team”) is. Gratulálunk!

Az Ohio State a teljes szezont nézve 14 gyõzelemnél és 13 vereségnél tart. A Big Ten alapszakaszában pedig 10 gyõzelem és 8 vereség lett a mérlegük. Ezzel az 5. kiemelést szerezték meg és a konferencia rájátszásában Indianapolisban csütörtökön a Wisconsin – Penn State párharc gyõztesével találkoznak.

A hivatalos rangsorok az egyéni elismerésekhez:

Fotó: Twitter.com/B1Gwbball

Fotó: Twitter.com/B1Gwbball

Fotó: Twitter.com/B1Gwbball

Fotó: Twitter.com/B1Gwbball

Hirdetés