Hirdetés
USA

Juhász Dorka rangos kiemelést kapott:

:

Hirdetés

A minap hozták nyilvánosságra azoknak a játékosoknak a névsorát, akik 2022-ben esélyesek lehetnek az Egyesült Államokban a Katrina McClain-díjra. Juhász Dorka, a UConn játékosa is kiemelést kapott – adta hírül a szakmai program hivatalos honlapja.

A Katrina McClain-díjat a legjobb négyes poszton szereplő játékos kapja. A díjazottról döntő szakmai bizottság 20 nevet tartalmazó listát hozott nyilvánosságra, akik esélyesek lehetnek az elismerésre.

A UConn szakmai programjából két játékos kapott kiemelést, Aaliyah Edwards és Juhász Dorka. A magyar játékos kapcsán a UConn közleménye felidézi, hogy 14.6 pontot és 11.1 lepattanót átlagolt az elmúlt szezonban és pályafutása alatt kétszer is bekerült a Big Ten Konferencia első csapatába.

A teljes névsor: NaLyssa Smith (Baylor), Lauren Gustin (BYU). Lorela Cubaj (Georgia Tech), Maddi Utti (Long Beach St.), Olivia Cochran (Louisville), Naz Hillmon (Michigan), Kayla Jones (NC State), Sam Brunelle (Notre Dame), Nyara Sabally (Oregon), Taylor Jones (Oregon St.), Sania Feagin (South Carolina), Cameron Brink (Stanford), Alexus Dye (Tennessee), Juhász Dorka (UCONN), Aaliyah Edwards (UCONN), Alissa Pili (USC), Bethy Mununga (USF), Maddy Siegrist (Villanova), Kari Niblack (West Virginia) és Esmery Martinez (West Virginia).

Juhász Dorkáék november 7-én a Fort Hays State ellen vívják első edzőmérkőzésüket.

Hirdetés