Hirdetés
USA

Juhász Dorkáék a Louisville csapatával mérkőznek:

:

Hirdetés

Csütörtökről péntekre virradóra az Ohio State a Louisville csapatát fogadja. Juhász Dorkáék a jelenlegi egyik legfelkapottabb szakmai program csapatával mérkőznek, mely az országos rangsorban második.

Az Ohio State az ünnepi hétvégén Las Vegasban a South Point Shootout tornán szerepelt. Az első napon alulmaradtak a South Dakotával szemben. Juhász Dorka a 68-53-as vereséget hozó találkozón 15 és fél percet töltött a pályán: 2 pont, 3 lepattanó és 2 szerzett labda került a statisztikai lapjára. A torna második napján a Northern Iowa gárdáját 64-46-ra győzték le. Juhász Dorka a siker alkalmával közel 28 perc alatt 14 pontot és 5 lepattanót jegyzett.

A teljes Divízió I-es mezőnyt nézve az Ohio State eddig az ellenfelek győzelmi százalékát tekintve a legnehezebb naptárral rendelkezik. Ennek megfelelően ez a 4/3-as mutató igazán jónak számít. Az pedig különösen nagy előrelépés az elmúlt évadhoz képest, hogy kifejezetten mély kerettel tud dolgozni a szakmai stáb. Nem általános jelenség egy szakmai program életében, hogy 10.2 pont és 7.7 pont között hat játékos átlagol. 10.2 pont, 8.5 lepattanó átlaggal továbbra is Juhász Dorka áll az élen a pontokat és a lepattanókat tekintve.

A Louisville idén 8-0-s mérleggel rendelkezik. A legnagyobb sikerüket a Paradise Jam tornán érték el a hétvégén, amikor a Sabrina Ionescu, Satou Sabally nevével fémjelzett Oregont verték. Kylee Shook 18 pont, 15 lepattanós dupla-dupláját kell kiemelni. Dana Evans pedig 17 pontot, 2 lepattanót és 6 gólpasszt jegyzett. Evans-t az elmúlt hét legjobbjának is megválasztották.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

Hirdetés