Hirdetés
USA

Juhász Dorkáék az év utolsó napján Minneapolisba látogatnak:

:

Hirdetés

December 31-én Minneapolisban, a University of Minnesota otthonában szerepel az Ohio State. Juhász Dorkáék második konferencia mérkőzésüket vívják az idei évadban.

Lassan hagyománnyá válik az Ohio State női kosaras szakmai programjának az életében, hogy az esztendő utolsó napján pályára lépnek. Immár a 13. alkalom lesz, hogy a csapat ekkor mérkőzést vív. Kifejezetten jól megy ezen alkalmakkor, miután eddig 9 győzelem és mindössze 3 vereség a mérleg december 31-én.

Idén Minneapolisban, a University of Minnesota otthonában töltik december 31-ét Juhász Dorkáék. Az Ohio State szombaton a Purdue ellen kezdte a Big Ten konferencia mérkőzéseit. Ekkor 66-50-re maradtak alul. Elsősorban a dobóformájukat tekintve mutattak kevesebbet az eddigieknél, mindössze 31.7%-al értékesítették a lehetőségeiket.

Juhász Dorka legutóbb 12 pontot ért el. Sorozatban ez volt a hatodik mérkőzés, amikor 10 egység fölé jutott. A szerzett pontokban és a lepattanókban továbbra is vezeti a rangsort a csapatában. A Minnesota komoly erőpróba lesz. Lindsay Whalen tanítványai bár elveszítették az első meccsüket, de ezt követően sorozatban 11 alkalommal nyertek.

Fotó: Ohio State

Hirdetés