Hirdetés
USA

Juhász Dorkáék bravúrja:

:

Hirdetés

Az Ohio State remek játékkal nagy bravúrt elérve 67-60-ra legyőzte az országosan második helyen rangsorolt Louisville-t. Juhász Dorka csapata legeredményesebbje lett.

Az Oregon elleni sikerük után óriási figyelem irányult a Louisville gárdájára. Az Ohio State azonban nem ijedt meg a feladattól. Az első szakasz végén 19-17-re vezettek. A második negyedben 12-2-es futással 29-21-re fordított a Louisville. A félidőig azonban 33-31-re felzárkóztak Juhász Dorkáék. Ez kulcsfontosságúnak bizonyult, mivel innentől a magasabban jegyzett gárda már nem tudott elszakadni.

A harmadik negyedben 43-40-ig őrizte előnyét a Louisville. Ezt követően azonban 10-2-es futással fordított az Ohio State. A statisztika nem adja vissza, amit élőben láthattunk, hogy szinte extázisban játszottak Juhész Dorkáék. Az 50-45-ről induló záró szakasz elején még két pontra felzárkóztak a vendégek, de ennél közelebb nem kerültek. Jellemzően 5-7 egység környékén menedzselte előnyét az Ohio State.

Juhász Dorka a 67-60-as siker alkalmával 33 és fél percet töltött a pályán, 15 pont, 7 lepattanó és 2 szerzett labda szerepel a statisztikai lapján.

Fotó: iostatebuckeyes.com

Fotó: iostatebuckeyes.com

Hirdetés