Hirdetés
USA

Juhász Dorkáék is kiemelésre kerültek az ESPN-nél:

:

Hirdetés

Az ESPN szakírói közzétettek egy “nagyon korai” top25-ös egyetemi rangsort. Mérkőzéseket november végéig nem rendeznek az Egyesült Államokban a legmagasabb egyetemi szinten, így elsősorban a játékoskeretek alakulása, az utolsó február végi tapasztalatok összegzése adta a rangsor alapját. A legfontosabb viszont magyar szemmel, hogy az Ohio State csapatát a top25-ben jegyzik és ismét említésre került Juhász Dorka neve is.

Az ESPN szakírói szerint az Ohio State csapatának ugyan szüksége lesz majd néhány győzelemre, hogy megerősítse helyét a top25-ben, de két dolog most is ott tartja. Az egyik Kevin McGuff vezetőedző személye, a másik Juhász Dorka, akit “nagyon jóként” jellemeztek. Tavaly bekerült a Big Ten első ötösébe és azt is hangsúlyozták, hogy az egyetlen kétszámjegyű pontot átlagoló játékosként maradt a tavalyi keretből Kierstan Bell távozása után. Az újoncok közül Kateri Poole és az elmúlt évadot kihagyó Rikki Harris új lendületet adhat az összeállítás készítőinek meglátása szerint.

Az erőviszonyok ismeretében az ESPN rangsora nagy meglepetést nem tartogat. Az első öt sorrendje: South Carolina, Stanford, Baylor, UConn és Louisville.

Fotó: Ohio State

Hirdetés