Hirdetés
Archivum

Juhász Dorkáék továbbra is edzésben, formálódik a versenynaptár:

:

Hirdetés

Az Ohio State együttese továbbra is komoly edzésmunkát végez. Ezen felül pedig a közelmúltban kialakult a csapat versenynaptárja, melyben már a nem konferencia-riválisok ellen lekötött találkozókat is megismerhetjük.

Az Ohio State együttesénél zajlik az élet. Az edzések mellett a játékosok továbbra is részt vesznek olyan inspiráló találkozókon, ahol korábbi hallgatók mesélnek karrierjükrõl. Saját példájukon keresztül próbálják a fiatalokat terelni az élet sûrûjében. Egy ismert helyi ügyvédnõnél Juhász Dorka is ott volt. A klub közösségi felületein idõközben bemutatkoztak az újoncok. Ezekkel a videókkal hétrõl hétre találkozhattunk.

Fotó: instagram.com/ohiostatewbb

Hivatalossá vált a szakmai stáb bõvülése is, Ryan Murray Wisconsinból visszatért videóelemzõnek. Szurkolói szempontból pedig a legfontosabb, hogy véglegessé vált a nem-konferencia riválisok elleni meccsek menetrendje. A szezont november elején, egészen pontosan 10-én a Valparaiso ellen az Ohio Hall of Fame Challenge tornán kezdi a csapat. A szezon elsõ heteiben két csúcsrangadón szurkolhatunk Juhász Dorkának. A UConn ellen november 24-én és december 5-én a Louisville ellen.

Fotó: instagram.com/ohiostatewbb
 

Hirdetés