Hirdetés
USA

Juhász Dorkáék utolsó hazai alapszakasz meccsükre készülnek:

:

Hirdetés

Az Ohio State keddről szerdára virradóra a Northwestern gárdáját fogadja.

A Big Ten listavezetője ellen rendkívül nehéz dolguk lesz Juhász Dorkáéknak, akik az utolsó hazai meccsüket vívják az alapszakaszban. Nagy a tét, a Northwestern azért küzd, hogy megnyerjék a Big Ten alapszakaszát, míg az Ohio State a rájátszásba kerülésre hajt.

A hétvégén drámai csatába maradt alul az Ohio State, miután nagy felzárkózást követően egy utolsó másodpercekben elért találat döntött a Rutgers javára. Magyar szempontból viszont jó látni Juhász Dorka sokszínű és eredményes játékát. Az elmúlt két meccsén dupla-duplát ért el. Az utolsó nyolc találkozóján pedig minden alkalommal legalább nyolc triplát értékesített. Komoly része van abban, hogy az RPI mutatót tekintve a 21. az országban a csapatuk és négy top25-ös gárdát is vertek. Reális esélyük lehet az országos főtáblára felkerülni.

A Northwestern-t az utolsó öt meccsükből négyszer verte az Ohio State. Ugyanakkor a szakmai program elmúlt 30 évének egyik legjobb szezonját futják. 1990 után második alkalommal nyerhetik meg a Big Ten alapszakaszát.

Fotó: Ohio State WBB

Hirdetés