Hirdetés
USA

Visszatér az Ohio State:

:

Hirdetés

Hétfőről keddre virradóra 24 nap kényszerszünet után ismét pályára lép az Ohio State. Juhász Dorkáék ellenfele az idei első Big Ten mérkőzésükön a Penn State gárdája lesz.

Kiválóan kezdte a szezont az Ohio State, miután az első négy mérkőzésüket megnyerték. Átlagban 96.3 pontot értek el és 41 pontos különbséggel bizonyultak jobbnak aktuális riválisuknál. A mezőnyből 55.6%-kal dobtak, ami országosan is az egyik legjobb érték.

Ugyanazt lehet írni az Ohio State jelenlegi helyzetére, mint amit az európai meccsek kapcsán is kiemeltünk az őszi halasztások során. December 10. óta nem játszottak, így korábbi statisztikákból és a mutatott játékból messzemenő következtetést nem szabad levonni. Minden csapat, minden közösség másként reagál a visszatérésre.

A Penn State együttesének is két halasztott meccse volt, de játékban maradtak. Ők már hat meccset vívtak ebben az évadban. Pályára léptek december 20-án és nem maradt el a hagyományos szilveszteri fellépésük sem. December 31-én a Maryland gárdájától szenvedtek vereséget.

Az Ohio State az elmúlt 10 mérkőzését megnyerte a Penn State ellen. Jelenleg a két szakmai program más célokért küzd, emiatt egy átlagos helyzetben nagy favoritok lennének Juhász Dorkáék. A kihagyás miatt több a kérdőjel, de az eredménytől függetlenül egy ideális felhozó mérkőzésre lehet számítani.

Hirdetés