Hirdetés
Archivum

Juhász Dorkáékat köszöntötték:

:

Hirdetés

Az Ohio State nõi kosárlabda csapata kapcsán, ahol Juhász Dorkát is követhetjük, a napokban több hír is megjelent. Ezeket gyûjtöttük egy csokorba.

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Az elsõéves játékosok szerdán vehették át az ikonikus „O” betûs felsõjüket (Letter Jackets), ami mindig szimbolikus esemény. A fenti kép is itt készült.

Két új érkezõt jelentett be az Ohio State. A Pöstyén együttesét erõsítõ szlovák válogatott Rebeka Mikulá¹iková õsszel kezdi tengerentúli egyetemi tanulmányait. A 190 cm magas erõcsatár nagy reményeket fûz az amerikai idõszakhoz. A 2017-es Európa-bajnokságon a legfiatalabb pályára lépõ játékos volt. Braxtin Miller pedig egy helyi irányító, aki két állami bajnoki címet is nyert és rendkívül ponterõs teljesítményre képes.

A BigTen Konferencia eközben közzétette a 2019/2020-as évad mérkõzés-beosztását. Az Ohio State hazai pályán a Michigan, Northwestern, Penn State, Wisconsin négyessel mérkõzik. Idegenbe az Indiana, az Iowa, a Michigan State és Rutgers otthonába látogatnak. Oda-visszavágós meccseken pedig az Illinois, a Maryland, a Minnesota, a Nebraska és a Purdue lesz az ellenfelük.

Hirdetés