Hirdetés
Utánpótlás

Juhász Dorkát a tengerentúli edzők is elismerték:

:

Hirdetés

A tengerentúli edzők szervezete (WBCA) kiadta a Divízió I-ből régiókra bontva azon 52 játékos névsorát, akiket All-America elismerésre jelölnek. Juhász Dorka is a kiemeltek között.

Rendkívül fontos szakmai visszajelzés már önmagában a WBCA szűkített jelölt listájára felkerülni. Egy játékos számára a WBCA All-Region – elismerés ugyanis egyet jelent azzal, hogy a Divízió I igen népes mezőnyében a legjobbak között tartják számon az országban. Azt, hogy végül a régiókból ki lesz az a 10 játékos, akik All-All-America elismerést kapnak, április 2-án hirdetik ki.

Juhász Dorka idén a Big Ten Konferenciában több értékes elismerést begyűjtött. Bekerült a konferencia első csapatába (Big Ten Women’s Basketball All-Big Ten First Team), illetve a konferencia rájátszásának All-Star ötösébe is. A teljes szezont nézve az Ohio State magyar tehetsége 13.2 pont és 9.4 lepattanó átlagot teljesített idén. Összesen 10 alkalommal ért el dupla-duplát – emeli ki az intézmény közleménye.

A WBCA az év edzője díjat már kiosztotta és az AP rangsorához hasonlóan náluk is Dawn Staley (University of South Carolina) lett a legjobb.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

 

Hirdetés