Hirdetés
Archivum

Július közepétõl rendezik Coimbrában az Európai Egyetemi Játékokat:

:

Hirdetés

Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbra ad otthont a 2018-as Európai Egyetemi Játékoknak. Nõi kosárlabdában nagypályán és 3×3-as szakágban is szurkolhatunk magyar csapatnak.

Fotó: facebook.com/egyetemisport

Fotó: facebook.com/egyetemisport

Az Európai Egyetemi Játékokat 2012 óta rendezik meg kétévente. Az európai egyetemi sportélet legnagyobb multisport eseményérõl van szó, melyen idén nyáron már 13 sportágban közel 4000 hallgató verseng.

Nõi kosárlabdában a 3×3-as szakágban a gyõri Széchenyi István Egyetem és a TFSE, míg nagypályán a TFSE csapata képviseli hazánkat. Ahogy a lenti program is mutatja a 3×3-as tornát július 15. és 18. között rendezik. Rövid pihenõt követõen július 21-én pedig már megkezdõdnek a küzdelmek nagypályán.

A Magyar Egyetemi-Fõiskolai Sportszövetség a minap hozta nyilvánosságra, hogy az eseményre a hazai intézmények közül a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Széchenyi István Egyetem, a Szent István Egyetem és a Testnevelési Egyetem delegál sportolókat.

A hivatalos menetrend:

Hirdetés