Hirdetés
Archivum

Július végén 14 játékossal folytatja a munkát az Universiade válogatott:

:

Hirdetés

Korábban már közöltünk részletes összeállítást az Universiade válogatott felkészülésének kezdetérõl. A csapat a bõ keretével június 12. és 17. között Sopronban edzõtáborozott.

A Horváth József és Sterbenz Tamás alkotta szakmai stáb a keret tagjait 5-5 és 3-3 elleni játékban is megnézte. Az egyhetes közös munka végén 14 fõsre szûkítették a keret létszámát.

A lányok egyéni edzéstervet kaptak és majd július 31-én Székesfehérváron az MKOSZ edzõközpontjában folytatódik immár a közvetlen két és fél hetes felkészülés a tornára.

A válogatott 14 fõs keretét Barnai Judit, Farkas Fanni, Gocsman Ágota, Hegedûs Janka, Kaposi Pálma, Karlócai Julianna, Miháczi Diána, Pap Regina, Raus Vivien, Simon Anikó, Szabó Fanni, Szûcs Réka, Varga Barbara és Vukov Szonja alkotja.

A Tajvanon megrendezésre kerülõ Universiadén az A-csoportba került a válogatottunk. Itt az ellenfelek Chile, Svédország és a házigazda Tajvan lesznek. Augusztus 21-én Svédország ellen kezdenek a mieink, 22-én Chile és 23-án a házigazda Tajvan ellen lép pályára a válogatottunk

Hirdetés