Hirdetés
Európa

Kaila Charles a hét játékosa az Euroligában:

:

Hirdetés

A női kosárlabda Euroliga negyeddöntőinek első fordulójában a hét játékosa Kaila Charles, a DVTK HUN-Therm amerikai légiósa lett – jelentette be a FIBA a sorozat hivatalos felületein.

Mint ismert, a DVTK egy kiemelkedő hangulatú találkozón 78-66-ra verte a Villeneuve d’Ascq gárdáját és ezzel 1-0-s előnybe került az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntő párharcban.

Kaila Charles 36 perc alatt 18 ponttal (a 10 mezőnykísérletéből 6 sikeres lett, a 7 büntetőjéből 5-öt értékesített), 10 lepattanóval, illetve 4 gólpasszal és 4 szerzett labdával vezette győzelemre csapatát. A teljesítmény-indexe 27-es lett.

Gratulálunk!

Ahogy azt korábban kiemeltük, Charles mellett a játékhét legjobb ötösébe Kayla McBride (Fenerbahce Alagoz Holding), Napeesa Collier (Fenerbahce Alagoz Holding), Marina Mabrey (CBK Mersin) és Ezi Magbegor (ZVVZ USK Praha) került. A MVP-t a szurkolói szavazatok alapján választották meg.

Kaila Charles a negyeddöntők előtt is kapott kiemelést a nemzetközi szövetségtől. Felkerült a női kosárlabda Euroliga “MVP Race” 10-es listájára, tehát azon játékosok közé, akikből a szezon legjobbjai kerülhetnek ki.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés