Hirdetés
Archivum

Kamila Stepanova után Shayla Cooper is a francia újonchoz igazolt:

:

Hirdetés

A francia élvonalba idén tavasszal feljutó Landerneau Kamila Stepanova után egy újabb olyan légióst igazolt, aki az elmúlt évadban hazánkban szerepelt. A klubnál folytatja pályafutását a tavaszt a VBW CEKK Ceglédnél töltõ Shayla Cooper – adta hírül az ouest-france.fr portál. 

Shayla Cooper február elején mutatkozott be ceglédi színekben. Az alapszakaszban öt találkozón 29.2 perc alatt 11.2 pontot és 7 lepattanót átlagolt. A rájátszás hat összecsapásán már 35.7 perc alatt 12.8 pont, 8 lepattanó és 2.3 gólpassz került a neve mellé.

A 3-as, 4-es poszton bevethetõ 188 cm magas játékostól Franciaországban is sokat várnak. „Ilyen karakterû játékos még nem volt a keretünkben. Hozza azt a magasságot és mellé az erõt, keménységet, amire szükségünk van.” – nyilatkozta Stéphane Leite edzõnõ a helyi lapnak.

Ahogy arról már beszámoltunk Kamila Stepanova bejelentésénél, a Landerneau az elsõ évre az élvonalbeli tagság megõrzését tûzte ki célul. A feljutást kivívó alapcsapatukra építenek. Három távozójuk van és négy játékost igazoltak. Stepanova és Cooper mellett Kariata Diaby és a Villeneuve d’Ascq-ból ismert Joyce Cousseins-Smith az új szerzeményeik.

Hirdetés