Hirdetés
Archivum

Kaposi Pálmát is köszöntötték a Minnesota szezonzáró rendezvényén:

:

Hirdetés

Csütörtök este került sor a University of Minnesota nõi kosárlabda csapatának évzáró rendezvényére, melyen Kaposi Pálmát is köszöntötték.

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

A jó hangulatú vacsorán Lindsay Whalen értékelte az évadot, mely összességében 21 gyõzelmet és 11 vereséget hozott a csapat számára. A BigTen Konferenciában pedig 50%-os mérleget értek el. A játékosok közül többen is karriricsúcsot jegyeztek fontos statisztikai mutatókban, ami szintén az elõrelépés jele.

Az eseményen vehették át a hallgatók az Academic All-Big Ten elismeréset, melyben Kaposi Pálma is részesült. Erre olyanok jogosultak, akik legalább két tanévet eltöltöttek intézményüknél és a tanulmányi átlaguk 3.0 felett van.

Ugyan Kaposi Pálma végzõs, de összességében a Minnesota utóbbi idõben megismert magja a következõ szezonra még együtt tud maradni. Nyolcan is visszatérhetnek az idei keretükbõl. Köztük a négy legeredményesebb játékosból hárman. Tekintve, hogy Lindsay Whalen, aki már idén is új szintet hozott, még rutinosabb lesz edzõként, joggal bizakodhatnak egy ennél is sikeresebb szezonban.

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Hirdetés