Hirdetés
Magyarország

Karácsony jegyében rendezi utolsó idei mérkőzését a Győr:

:

Hirdetés

Szombaton 17 órakor az UNI-Győr – MÉLY-ÚT az egyetemi csarnokban a PINKK gárdáját fogadja. Ez lesz az idei utolsó mérkőzése a győrieknek, melyet már a karácsony jegyében rendeznek meg. Természetesen a csapat keményen készül, hiszen mindenképpen újabb győzelmet szeretne a klub és a szurkolók karácsonyfája alá betenni – olvasható a klub honlapján.

Szurkolókat azonban már az érkezéskor megajándékozzák, mindenki, aki kilátogat a találkozóra, a bejáratnál kap egy jelképes karácsonyi ajándékot. Emellett azt kérik a győriek, hogy a belépéskor mindenki adja meg az e-mail-címét, hogy a későbbiekben el tudják érni, több információhoz jusson a csapat életéről, programjáról.

A meccs szünetben dobóversenyt rendeznek, az elmúlt időszakban a hónap legjobb utánpótlás játékosai játszanak, a győztes a felnőttcsapat saját névvel feliratozott mezét kapja meg.

A meccs lefújása után arra kérik szurkolóinkat, hogy egy közös kép erejéig fáradjanak le a küzdőtérre. Ezzel a képpel szeretnénk az összetartozást kifejezni, azt, hogy mindenki, aki résztvevőként vagy nézőként jelen van a meccseken, a női kosaras családhoz tartozik. A járványügyi szabályok miatt a fotó elkészítése alatt a maszk viselése kötelező. Ezt követően lesz lehetőség egyénileg fotózkodni, dedikáltatni a játékosokkal.

Hirdetés