Hirdetés
Archivum

Karácsonyi ünnepség Mercedes-Benz Sport Akadémián:

:

Hirdetés

Vasárnap került sor Kecskeméten a Mercedes-Benz Sport Akadémia Karácsonyi ünnepségére. Az alábbiakban a szervezõk beszámolója olvasható és megtekinthetõ a helyszíni galéria is.

Forrás: Mercedes-Benz Sport Akadémia

Vasárnap délután megtelt a Mercedes-Benz Sport Akadémia épülete, ahol az Akadémia több mint 700 növendéke, az edzõk és a dolgozók, a Kecskeméti Kosárlabda Club NBI/B osztályú nõi csapatának valamint a KTE-Duna Aszfalt NBI/A osztályú férfi csapatának játékosai jöttek össze.

A karácsonyi ünnepség bemelegítéssel kezdõdött, amelyet Serbán Anett edzõ vezényelt. A bemelegítés után, három pályán, 13 mérkõzést nézhettek meg az érdeklõdõk. Az utolsó mérkõzést a KKC nõi csapata az Akadémia 18 éves férficsapata ellen játszotta.

A mérkõzések után 3 pontos dobóverseny, büntetõ dobóverseny, mezöltözõs ziccer verseny és zsákoló verseny következett, amelyen a felnõtt csapat játékosai is részt vettek. A szigorú zsûri végül, a korábbi akadémista Kucsera Dániel zsákolását értékelte a legmagasabb pontszámmal.

A mérkõzések sorát a szülõk-edzõ vegyes csapata és a KTE-Duna Aszfalt csapatának összecsapása zárta.
A program folytatásaként dr. Salacz László országgyûlési képviselõ köszöntötte a karácsony alkalmából az akadémistákat, a dolgozókat és a szülõket.

Ezután Ivkovicné Béres Tímea, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetõje köszönte meg dr. Szabó Istvánnak, a Megyei Kórház Sürgõsségi Betegellátó Osztály, osztályvezetõ fõorvosának és munkatársainak a támogatását, akik az Akadémia és a felnõtt kosárlabda csapatok egészségügyi hátterét biztosítják.

A nap fénypontja a KiaKirály választás volt. A versenyre 9 csapat nevezett, akik színvonalas mûsorral keresték a nézõk és a zsûri kegyeit. Végül az izgalmas és látványos bemutatók után az U12 Amazonok két jelöltje, Baranyi Lilla és Weninger Hanna kapta a legtöbb szavazatot, és õk osztoztak a koronán és a paláston.

 
Az est ajándékosztással ért véget: a fiatalok többek között mezeket, pólókat, sportszárakat és hátizsákokat kaptak jutalmul a karácsonyfa alá.

Forrás: Mercedes-Benz Sport Akadémia

Hirdetés