Hirdetés
3x3

Karantén alatt is edzésben a 3×3-as válogatott tagjai:

:

Hirdetés

A 3×3-as felnőtt válogatottunk Facebook oldalán ízelítőt kaphatunk abból, hogy a keret tagjai otthoni körülmények között ebben a nehéz helyzetben is igyekeznek formában maradni.

A szakágban a napokban több fontos bejelentés is érkezett. Hivatalossá vált az Eb-selejtező tornák és a június végére tervezett antwerpeni Európa-bajnokság elhalasztása. Egyelőre új időpontot nem határoztak meg. A belga szövetség honlapján megjelent összeállítás felveti az őszi rendezés lehetőségét, de egyelőre hivatalos információ nincs és jelen pillanatban felelősségteljesen erről egyelőre nem is lehet nyilatkozni.

Az olimpiai kvalifikációs pótselejtezőt illetően Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára, a FIBA 3×3-as bizottságának a tagja szerdán az M1 csatornán elmondta: a FIBA álláspontja nem változott, továbbra is magyar helyszínnel számol. A tornát, melyen a hazai csapat is érdekelt, áprilisban rendezték volna meg, de a koronavírus-járvány miatt márciusban elhalasztották, a versenynaptár átdolgozása pedig folyamatban van, mivel utóbb a tokiói olimpiát a jövő évre helyezték át.

Hirdetés