Hirdetés
Magyarország

Karantén után – a BEAC játékosa Orosz Zsófi osztotta meg a gondolatait:

:

Hirdetés

A karanténidőszak végével újraindult az élet a kosárlabdában és a pályán túl is. Ennek kapcsán, egy kicsit visszatekintéssel ötvözve, az ELTE-BEAC Újbuda felnőtt csapatának fiatal játékosa, Orosz Zsófi osztotta meg gondolatait a klub hivatalos honlapján.

Nehéz visszaemlékezni arra, hogy mi volt a karantén idején, hiszen szerencsére már elég régóta “normális” életet élhetünk. Én a karatén előtt mindig mentem valahova. Ezért iszonyat nehéz volt otthon lenni. De nagyon sok jó oldala volt!

Aminek örültem, hogy tudtam magamra figyelni, arra, hogy mit eszek, hogy mikor alszom. A karatén első hetet csak pihenéssel, sorozatnézéssel töltöttem, de a második héten már újra nekiálltam edzeni. Elsősorban erősítéseket tudtam végezni. Az elején csak otthon, majd miután eltelt egy hónap, lejártam a Dunapartra futni. Az online tanulással viszonylag jól elboldogultam. Magam osztottam be az időmet, és akkor tanultam, amikor időm és energiám volt. Sokat dolgoztam a kertben, segítettem otthon.

Most, hogy vége az otthonlétnek sokkal felszabadultabb vagyok. Nagyon örülök, hogy végre lehet edzeni! Társakkal azért sokkal könnyebb, mint egyedül! Az edzések nagyon jó hangulatba telnek. Az edzések mellett sokat találkozom a barátaimmal, ők nagyon hiányoztak a mindennapjaimból.

A nyár miatt kicsit szomorú vagyok, amit elterveztem, kicsit újra kell gondolni. Még a vírus előtt azt terveztem, hogy idén sokat utazom majd, hogy sok új helyet fedezzek fel. Helyette most inkább a barátaimmal leszek, velük a Balatonra és a környékére megyünk majd. De emellett a kosárlabda mindenképpen több szerepet fog kapni a nyári időszakban is. Amíg lehet, addig biztosan járok a Gabányiba edzésre. Emellett eljárok még kondiba és úszni is. Így, bár a terveket némileg átírta a vírushelyzet, azért én optimista vagyok:  szerintem így is nagyon jó nyaram lesz.

– fogalmazott Orosz Zsófia a klub hivatalos honlapján.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

Hirdetés