Hirdetés
Archivum

Karlócai Julianna a Vasas játékosa:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia felnõtt csapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerzõdtette Karlócai Juliannát. Részletek a klub közleményében.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap


Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Az NBI/A-ban szereplõ Vasas Akadémia felnõtt csapata szerzõdtette az elõzõ szezonban triplázó TFSE egyik legjobbját, Karlócai Juliannát.

Fiatal magyar tehetséggel erõsít a Vasas Akadémia a következõ szezonra. A huszonnégy éves bedobó, Karlócai Julianna remek szezont zárt a TFSE csapatával, hiszen a Testnevelési Egyetem együttese megnyerte az NBI/B amatõr bajnokságot, elhódította a Hepp Kupát, és a Magyar Egyetemi-Fõiskolai Országos Bajnokság aranyérmét is bezsebelte. Karlócai mindhárom kiírásban meghatározó szereplõje volt csapatának, a MEFOB-on például õt választották a döntõ MVP-jének, így nem csoda, felkeltette az NBI/A-s csapatok érdeklõdését. A befutó végül a Vasas Akadémia lett, a felek pedig már túl vannak a hivatalos teendõkön, így felnõtt csapatunk 7-es mezszáma gazdára talált.

“Egyrészrõl azért döntöttem a csapatváltás mellett, mert tavaly minden bajnokságot megnyertünk a TFSE-vel, és úgy érzem, nem maradt kihívás az amatõr kiírásban, ráadásul az egyetemi csapatban már nem tudtam volna játszani a következõ szezonban, hiszen idén fogok diplomázni. Kíváncsian várom az újabb kihívásokat az NBI/A-ban, remélem, meghatározó tagja tudok majd lenni a csapatnak. Célom, hogy továbbra is szívbõl kosárlabdázzak, és élvezzem azt, amit csinálok. A változás mindig félelmetes, és sok kérdés merül fel az emberben, de úgy érzem jól döntöttem, és bízom benne, hogy eredményes szezonunk lesz ebben a remek közösségben” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Karlócai Julianna.

“Mivel az NBI/B-s bajnokságban is érdekeltek vagyunk, jó rálátásunk van az ottani mezõnyre. Úgy éreztük, Juli teljesítményével idén mind a három említett kiírásban bizonyított, és csapata legjobbja volt véleményünk szerint. Fiatal játékos, aki úgy gondoljuk tud majd rutint és érettséget hozni csapatunknak. Úgy érezzük, neki is jó kihívás lesz az élmezõnyben szerepelni, és minden lehetõsége meglesz a bizonyításra” – mondta a Vasas Akadémia vezetõedzõje, Földi Attila.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Hirdetés