Hirdetés
Archivum

Károlyi Andrea beszámolója a 3×3-as felnõtt válogatott pécsi szereplésérõl:

:

Hirdetés

A szombaton a B33 Tour pécsi állomásán szerepelt a felnõtt 3×3-as válogatott. Károlyi Andrea a csapat szakvezetõje számolt be honlapunknak az Eb-selejtezõre történõ felkészülés újabb állomásáról.

Írta: Károlyi Andrea

Második héten a pécsi B33-as tornán vett részt a felnõtt 3×3-as nõi válogatott.
Két 3 fõs csapattal indultunk, ami azt jelentette, hogy a lányoknak pihenõ nélkül kellett lejátszani 4 meccset. A 30 fokos rekkenõ hõségben nem volt egyszerû feladatuk, de le a kalappal elõttük, mert maximálisan odatették magukat.

Köszönet illeti a Peac és a Pinkk játékosait, amiért elindultak a tornán és, hogy nagy erõbedobásra késztették mindkét csapatunkat. A Szabó Petra, Suppán Anna, Ruják Nóra trió (womenhun1) veretlenül nyerte meg a tornát, míg a Tóth Cecíliával, Katona Szidóniával, Süle Krisztinával felálló csapatunk (whun3x3) egy vereséggel második lett.

A whun3x3-as csapat egyetlen veresége a womenhun1-es csapatunk ellen született. Ez a találkozó rendkívül nagy csatát hozott, nem kímélték egymást a lányok, ahogy ez a típusú játék azt megkívánja.

A torna elõtt ismét a székesfehérvári központi edzõtáborban készültünk és szerencsére, összehangolva a munkát a felnõtt nagypályás válogatottal, tudtunk együtt edzeni Medgyessy Dórával és Katona Szidóniával is.

További programunk:

2016 június 4. Pozsony
2016 június 11. Szeged
2016 június 18. Prága
2016 június 25-26 Andorra (EB selejtezõ)

 
A válogatott az Instagramon is követhetõ: whun3x3

Videó: (Készítette: Jakab Máté)

Hirdetés