Hirdetés
Archivum

Károlyi Andrea beszámolója a 3×3-as felnõtt válogatott prágai szereplésérõl:

:

Hirdetés

A hétvégén Prágában szerepelt a felnõtt nõi 3×3-as válogatott. A csapat szakvezetõje Károlyi Andrea küldött nekünk beszámolót, melybõl az is kiderül, hogy a csapat milyen összeállításban utazik az andorrai Eb-selejtezõre. A cikk végén ismét megtalálható Jakab Máté helyszíni videója. A válogatott pedig az Instagramon is követhetõ.

Az Európa Bajnoki selejtezõ elõtti héten Budapesten edzõtáboroztunk a Vasas pasaréti pályáján. Most elõször volt alkalmunk szabadtéren edzeni. Elsõ nap az esõ még megtréfált minket, de másnaptól már nem volt akadály, hogy a szabad levegõn legyenek a lányok! 🙂

Itt került sor az andorrai csapat kihirdetésére is. Nem volt egyszerû döntés, de megszületett. Andorrába az EB-selejtezõre a következõ játékosok utaznak: Medgyessy Dóra, Ruják Nóra, Theodoreán Alexandra, Szabó Petra.

Pénteken ebéd után indultunk Prágába: 7 óra buszozást követõen este 10-re értünk oda. A hotelünk pár perc sétára volt a városközponttól, ahová a pályákat is felállították.

Még péntek este egy sajnálatos eset történt velünk, ugyanis a sofõrünk táskáját ellopták, benne minden iratával! Így rendõrt kellett hívni, hogy intézkedjen az ügyben. Meglepõ gyorsan kiérkezett és intézkedett a rend õre. Miután rögzítette a helyszínt, be kellett menni vele a kapitányságra, hogy a papírokat is kitöltsék.

Szombaton egy 12 csapatos tornán vettünk részt, ahol második csapatunk már az elsõ meccsen összetalálkozott a cseh válogatottal és egy rendkívül kiélezett meccsen kaptak csak ki.

Elsõ csapatunk a döntõben került szembe a cseh válogatottal és náluk is vereség lett a vége.

Másnap a cseh versenysorozatnak volt a döntõje, amiben mindkét csapatunk elindulhatott (köszönet a szervezõknek).

A torna többi résztvevõjének legnagyobb bánatára, mindkét csapatunk szépen menetelt. Olyannyira, hogy második csapatunk 4. lett, az elsõ csapat viszont, az elõdöntõben kiverve a cseh válogatottat, döntõt játszott és nagyon magabiztos és látványos játékkal meg is nyerte azt!

A két nap alatt lejátszott 10 meccs eléggé lefárasztotta a lányokat, de túl sok pihenésre nincs idõ, mert szerdán már újra edzõmeccset játszunk az osztrák válogatottal. És aztán péntek hajnalban útra indul a csapat Andorrába az Európa-bajnoki selejtezõre.

Videó (Készítette: Jakab Máté):

Hirdetés