Hirdetés
Archivum

Károlyi Andrea beszámolója a 3×3-as felnõtt válogatott szegedi edzõtáboráról:

:

Hirdetés

Szegeden edzõtáborozott és szombaton egy tornán is szerepelt a 3×3-as felnõtt válogatott. A csapat szakvezetõje Károlyi Andrea küldött beszámolót. A cikk végén összefoglaló videói is látható a szombati tornáról. Ne felejtsétek el, hogy a magyar válogatott az Instagramon is követhetõ: Instagram.com/whun3x3/

Írta: Károlyi Andrea

Ezen a héten Szegedre tette át a székhelyét a 3×3-as felnõtt nõi válogatott.

Szerda délután kezdõdött a közös program, mely a szombaton megrendezésre kerülõ B33-as tornával végzõdött. Péntek délután csapatépítõ program keretében szabaduló szobában is jártunk, ahonnan nem kis izgalmak árán, de sikerült megmenekülni! 🙂

A 4 csapatosnak induló torna 3 csapatossá alakult, mert a százhalombattai lányok idõközben lemondták a szereplését. Így a mi két csapatunk és a szerb válogatott indult a nõi felnõtt kategóriában.

Elsõ meccsen a whun1 -es csapatunk (Szabó Petra; Tóth Cecília; Süle Krisztina; Szabó Bettina) 21:15 re kikapott a szerbektõl, majd a womenhun1-es csapatunk (Ruják Nóra; Suppán Anna; Theodoreán Alexandra) 13:11-re megverte õket, amit annyira zokon vettek, hogy már nem voltak hajlandóak még egy kört játszani, hanem buszra szálltak és hazamentek.

Az egymás elleni találkozót valamilyen oknál fogva futó órával kellett játszanunk, ezért nem sok pontot dobni nem volt idõ , így körbeverés miatt, dobott pontok alapján a szerbek nyerték a tornát.

Összességében ismét hasznos idõszakot tudhatunk magunk mögött.


Tovább program :

2016 június 18-19. Prága
2016 június 25-26. Andorra EB selejtezõ
2016 július 9. Budapest

A válogatott az Instagramon is követhetõ: whun3x3

Videó: (Készítette: Jakab Máté)

Hirdetés