Hirdetés
3x3

A 3×3-as válogatottak szövetségi kapitányai a Hazai Pályán! kihívásában:

:

Hirdetés

A Hazai Pályán! versenysorozatban ezúttal kosaras bottle flip párbajra került sor. Ennek résztvevői a 3×3-as válogatottak szövetségi kapitányai, Károlyi Andrea és Csirke Ferenc voltak.

A párbaj az alábbiakban látható:

A heti párbajt követően a szervezők Károlyi Andreával készítettek egy kis villáminterjút az elmúlt időszakról és a közeljövőt érintő terveiről.

– Hogy telt az elmúlt időszak otthon, mivel tudtátok eltölteni ezt a 2 hónapot?
– Nem okozok meglepetést, ha erre azt mondom, hogy amivel mindenki más. Pakolás a lakásban, játék a gyerekkel, edzés, szerencsére azt sokat tudtam, és evés …abból próbáltam kevesebbe. És az utóbbi időben tanulás, mert itt a vizsgaidőszak.

– Most már látszik a „fény az alagút végén”, vagyis talán hamarosan vissza lehet térni a mindennapokhoz. Mi az, amit a legjobban vártál, az első dolog/dolgok, amit mindenképpen meg szeretnél tenni?

– Amit a legjobban várok az a 3×3-as edzőtábor. Sajnos arra, úgy néz ki, még több mint egy hónapot várni kell. És persze azt, hogy lesznek-e versenyek idén nyáron. Valamint várom azt is, hogy csak úgy ki lehessen menni kávézni a barátokkal, egy jó kis személyes beszélgetés már tényleg nagyon hiányzik.

– Hogy tetszett a Hazai Pályán! kihívása?

– Nagyon jó móka volt, köszönjük, hogy a részesei lehettünk. Így kifejezetten izgalmas is volt, hogy Csike Feri volt az ellenfél, mert természetesen hozta a formáját!

A Hazai Pályán! versenysorozat az alapszakasz-záró kihívásnál tart. A kihívásokat, a teljesítés feltételeit, és az adott kihívás teljesítési határidejét a szervezők minden esetben a versenysorozat hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.hu/hazaipalyan) teszik közzé. Itt követhető a verseny alakulása is.

Hirdetés