Hirdetés
Archivum

Kassa legmodernebb arénájában következik az év mérkõzése:

:

Hirdetés

Szerdán Kassára látogat a Jekatyerinburg. A szlovák élcsapat ebbõl az alkalomból a város legnagyobb és legmodernebb arénájába a Steel Arénába költözik. Az esemény felvezetõ sajtótájékoztatóját és a kassai csapat nyilvános edzését hétfõn délután tartották a mérkõzés helyszínen.

Fotó: www.goodangelskosice.eu

Fotó: www.goodangelskosice.eu

Ahogy a címben is tettünk rá utalást, az „év mérkõzéseként” harangozzák be Kassán a Jekatyerinburg vendégjátékát. A Good Angels 2007-ben már játszott az akkor frissen átadott Steel Arénában. A Szpartak Moszkva elleni fellépésre 7100-an voltak kíváncsiak, ami sokáig nézõcsúcs volt az Euroligában. Ezen nézõszám elérésére most is minden esély megvan, tekintve, hogy a 7,5 eurós jegyek mind elkeltek és a második szintre szóló olcsóbb 5 eurós jegyek is csak korlátozott számban kaphatóak.

Maros Kovacik a Kassa vezetõedzõje elmondta: valamennyi hátrányt nyilvánvalóan jelent, hogy nem a megszokott csarnokukban játszanak, de vasárnap óta van lehetõségük edzeni az arénában és például Kayseri-ben is hasonló körülmények között léptek pályára. Kassán négy óra alatt rakták le a javában a jégkorongcsapat által használt csarnokban a 180000 euró értékû burkolatot, ami nem a klub, hanem a város tulajdona. A mérkõzés szerdán 18 órakor kezdõdik.

Két forduló után a Kassa és a Jekatyerinburg is veretlen a nõi kosárlabda Euroligában.

VIDEÓ

Hirdetés