Hirdetés
Archivum

Kassán szerepel a Sopron:

:

Hirdetés

Nemzetközi felkészülési tornán vesz részt Kassán az Uniqa Euroleasing Sopron együttese. A tornán hat gárda szerepel és a magyar bajnokra majd három mérkõzés vár.

A soproni csapat csütörtök délelõtt kelt útra. Az együttes elõbb Sárváron a névadó támogató Uniqa egyik rendezvényén vesz részt, majd ezt követõen érkezik Kassára. Székely Norbert alakulata péntek délelõtt a helyi Dannax Sport gárdájával csap össze, este pedig a Poprad lesz az ellenfél. A helyosztókat szombaton rendezik. Ekkor a Sopron a másik csoportból kap ellenfelet, melyben az Euroligás Kassa mellett a Widzew Lodz és az Arad szerepel.

Székely Norbert a klub honlapjának nyilatkozva hangsúlyozta: a szezon elsõ két felkészülési mérkõzése megmutatta, hogy megfelelõ fizikai állapotban van a keret és mostantól a taktikai elemeken lesz a hangsúly. „A héten kezdetét vette a felkészülés második szakasza, mely már több mérkõzéssel, tornákon való részvétellel jár. A hangsúly átkerül a csapat szintû taktikai elemekre. Ennek megfelelõen már Kassán is több dolgot kell felmutatnunk játék terén, mely egy újabb lépés lesz a következõ hét második felében megrendezésre kerülõ Krasznai Torna elõtt.” – mondta a vezetõedzõ.

A soproni csapat keretéhez még nem csatlakozott Szasa Kurasova (Gorbunova) és az ausztrál válogatottban szereplõ Zavecz Hanna.

A kassai torna csoportjai
A-csoport: Good Angels Kosice, ICIM Arad (Románia), Widzew Lodz (Lengyelország)
B-csoport: Dannax Sport, Whirlpool Poprad, UNIQA Euroleasing Sopron (Magyarország)

A torna programja
Szeptember 8., csütörtök
16.00: DANNAX SPORT – WHIRLPOOL POPRAD
18.30: GOOD ANGELS – ICIM ARAD


Szeptember 9., péntek

9.15: UNIQA EUROLEASING SOPRON – DANNAX SPORT
11.30: ICIM ARAD – WIDZEW LODZ
18.00: WIDZEW LODZ – GOOD ANGELS
20.15: WHIRLPOOL POPRAD – UNIQA EUROLEASING SOPRON

Szeptember 10., szombat
13.15: A-csoport 3. helyezettje – B-csoport 3. helyezettje
15.30: A-csoport 2. helyezettje – B-csoport 2. helyezettje
18.00: A-csoport 1. helyezettje – B-csoport 1. helyezettje

A torna minden játéknapjáról beszámolunk itt a wbasket.hu oldalon!

Hirdetés