Hirdetés
Archivum

Kateryna Dorogobuzova bejelentette visszavonulását:

:

Hirdetés

A hazánkban is megforduló ukrán válogatott Kateryna Dorogobuzova bejelentette visszavonulását. A 27 éves 188 cm magas játékos az elmúlt három évben Lengyelországban a Lublin csapatában játszott. A klub honlapján tették közzé nyílt levelét, melyben döntésérõl tájékoztatja a szurkolókat.

Fotó: azs.umcs.pl

Fotó: azs.umcs.pl

„A döntés, hogy befejezem, nagyon nehéz volt. Kilenc éven át szerepeltem légiósként komoly sérülések nélkül. Ez idõ alatt Ukrajna válogatottja számára is rendelkezésre álltam. Szerintem ez sok idõ, eljött a pillanat a továbblépésre. Az élet nem ér véget a kosárlabdával. Szeretnék egy kicsit pihenni, majd gyermeket vállalni. Remélem ezt követõen pedig találok egy hasonló szenvedélyt, mint ami eddig a kosárlabda volt az életemben.” – olvasható Kateryna Dorogobuzova nyílt levele.

Az ukrán válogatott játékos a 2012/2013-as szezonban szerepelt hazánkban. Ebben az évadban a PINKK Pécsi 424 csapatával bajnoki bronzérmet ünnepelhetett. Ezt követõen Lengyelországba került, ahol elõbb a Gdynia, majd három szezonon át a Lublin alakulatát erõsítette.

Hirdetés