Hirdetés
Magyarország

Katona Szidónia: mindenképpen szerettem volna valami változatosságot hozni a pályafutásomba:

:

Hirdetés

A TFSE-MTK együttesében folytatja pályafutását Katona Szidónia, akivel az MTK honlapja közölt beszélgetést a személyes motivációjáról, céljairól és kötelességéről.

Minden klappolt! Tömören így lehetne összefoglalni, miért a TFSE-MTK csapatát választotta az Aluinvent DVTK-tól távozó magyar válogatott kosárlabdázó, Katona Szidónia, akinek az ambíciói teljes mértékben megegyeztek a fővárosi klub céljaival.

Mindenképpen szerettem volna valami változatosságot hozni a pályafutásomba, ráadásul Pestre húzott a szívem, és az is fontos szempont volt, hogy a TFSE-MTK nagyon ambíciózus klub, én pedig szintén tele vagyok tervekkel, szóval ezek után egyértelmű volt, hogy ide igazolok

– magyarázza, majd részletesen ki is fejti céljait.

Nemrég volt egy keresztszalag-szakadásom, ami nagyon megviselt. A következő szezonban szeretném bebizonyítani, hogy tényleg jó a lábam. Emellett minél többet szeretnék játszani, és a teljesítményemmel hozzásegíteni a lányokat ahhoz, hogy lépésről lépésre fejlődjünk. Azt gondolom, a csapat tavalyi kiugró éve után idén apránként kell építkeznünk, mindig picivel jobban kell játszanunk, mint az előző mérkőzésen.

Katona Szidónia új együttesének egyik korelnöke, így adódik a kérdés, mennyire helyettesítheti az elmúlt évad végén visszavonult csapatkapitányt, Süle Krisztinát.

“Olyannyira igaz ez, hogy gyerekként jelenlegi vezetőedzőnkkel, Magyar Biankával is játszottam egy csapatban… Persze a rutin önmagában még nem azt jelenti, hogy egy társaság csapatkapitányát bármilyen szempontból is pótolni tudom. De való igaz, azon vagyok, hogy a fiataloknak is segítsek, mert egyfajta kötelességemnek is érzem ezt.” – mondta az MTK honlapjának.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés