Hirdetés
Magyarország

Kazincbarcikán lesz a DVTK – Olympiacos Európa Kupa találkozó:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos Facebook oldalán adott tájékoztatást arról, hogy az Európa Kupa rájátszásában az Olympiacos elleni hazai találkozóját Kazincbarcikán rendezi meg.

Tisztelt Szurkolóink,

A napokban kiderült, hogy nem tudjuk megszokott környezetünkben rendezni az Olympiacos elleni Európa Kupa mérkőzésünket, így azt december 19-én, csütörtökön 18 órától Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpontban tudjuk lejátszani. Kazincbarcikai barátaink segítségét e helyt is nagyon szépen köszönjük!
Ezzel összefüggésben változott néhány magyar bajnoki meccsünk időpontja is.
A soron következő hazai NBI-es találkozót Miskolcon a sportcsarnokban tudjuk lejátszani a TFSE MTK ellen, ám a kiadottnál egy nappal később december 22-én vasárnap, tekintettel a DVTK Jegesmedvék hazai találkozójára, 15.45 perces kezdettel.
Január 4-én a Győr csapatát fogadjuk, ebben nincs változás, viszont egy órával később, 18.00-kor dobják fel a labdát a sportcsarnokban, mivel az M4Sport TV élőben közvetíti az összecsapást.
Athénban az Európa Kupa visszavágója január 9-én lesz, csütörtökön, helyi idő szerint 18.30-től (magyar idő szerint 17.30). A DIGI-Sport TV a kazincbarcikai “odavágóhoz” hasonlóan a görögországi meccset is élőben közvetíti.
Így Szekszárdon is a tervezetthez képest egy nappal később lépünk pályára, január 12-én, vasárnap 16 órakor.
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, reméljük a változások ellenére sokan megtisztelnek bennünket jelenlétükkel a meccseinken!

olvasható a közlemény Aluinvent DVTK Facebook oldalán.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés