Hirdetés
Archivum

Kecskeméti nap a ceglédi sportcsarnokban:

:

Hirdetés

Egy kis érdekességet közölt a Kecskeméti Nemzeti Kosárlabda Akadémia Facebook oldala. A keddi VBW CEKK Cegléd – Atomerõmû KSC Szekszárd bajnoki helyosztó mérkõzésen a nagy kecskeméti kötõdés okán a helyszínen szurkolt az Akadémia két csapata, illetve a Ivkovicné Béres Tímea, a kecskeméti Akadémia vezetõje, valamint Ivkovic Stojan, a férfi válogatott szövetségi kapitánya, az Akadémia munkatársa.

Forrás: Kecskeméti Nemzeti Kosárlabda Akadémia Facebook

Egykori akadémisták játszottak szombaton a nõi NBI/A osztályának ötödik helyét eldöntõ mérkõzésén Cegléden. Gereben Lívia a Szekszárd, Révész Boróka pedig a vendéglátó Cegléd csapatában játszott. Az elsõ találkozót is a Szekszárd csapata nyerte, így õk szerezték meg az ötödik helyet és indulhatnak õsszel az Európa Kupában.

Gereben Lívia, a szekszárdi csapat legjobbjaként extra teljesítményt nyújtott, 17 ponttal és 11 lepattanó megszerzésével, Révész Boróka is jól játszott, 6 pontot ért el. A nézõtéren szurkolt egykori játékosainak Ivkovicné Béres Tímea, a kecskeméti Akadémia vezetõje, valamint Ivkovic Stojan, a férfi válogatott szövetségi kapitánya, az Akadémia munkatársa. A mérkõzés megnézte a kecskeméti Nemzeti Kosárlabda Akadémia két csapata is, sõt a mérkõzés végén közös fotó is készült, amelyen a Cegléd két további játékosa, két egykori akadémista, Révész Luca és Király Andrea is látható. A mérkõzés egyik játékvezetõje, a kecskeméti Ádám József volt.

Hirdetés