Hirdetés
Archivum

Kecskeméti siker a Decathlon B33 Diákolimpia Országos Döntõn:

:

Hirdetés

Szombaton került sor Kecskeméten a Decathlon B33 Diákolimpia „B” korcsoportos Országos Döntõjére.

A 12 csapatos tornát veretlenül a kecskeméti Bolyai János Gimnázium együttese nyerte. Ezzel a sikerrel a kecskemétiek részvételi jogot szereztek a június végi belgrádi ISF Iskolai 3×3-as Világbajnokságon való részvételre.

A második helyet a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium együttese szerezte meg. Bronzmérkõzést a szokásoknak megfelelõen nem rendeznek. Az elõdöntõben alulmaradó két gárda, a VII. Kerületi Madách Imre Gimnázium és a Gyõri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvû Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképzõ Iskolája is harmadik-harmadik helyen zárt.

A torna mezõnyét az elõbbiekben kiemeltek mellett a Dr. Mezõ Ferenc Gimnázium, Nagykanizsa; Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium, Gyõr; Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium, Kõrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvû Baptista Gimnázium, Budapest; VII. Kerületi Madách Imre Gimnázium; Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium; Varga Katalin Gimnázium, Szolnok; Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája; József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakgimnázium csapatai alkották.

Gratulálunk minden résztvevõ együttesnek!

Hirdetés