Hirdetés
Archivum

Kedden a keresztjátékkal folytatódik a soproni U14-es torna:

:

Hirdetés

A hétfõi szünnap után kedden már a keresztjátékkal folytatódik a Sopronban zajló U14-es nemzetközi torna. Két magyar csapat az elõdöntõben, kettõ az 5-8. helyért folytatja. Tekintsük át, hogy mi történt eddig a seregszemlén.

A soproni U14-es torna abból a szempontból kiválóan szolgálja a tapasztalatszerzést, hogy a spanyol, cseh és horvát riválisoknak köszönhetõen a megszokottól eltérõ játékstílussal találkoznak a csapataink. Ez pedig mindig hasznos, különösen úgy, hogy a torna idõbeosztása is kedvezõ. Sopronban naponta egy mérkõzést kell vívni, szünnapot is beiktattak a szervezõk. Ezen korosztály számára zajló eseményeken nem általános az ilyen lebonyolítás.

Nézzük az eredményeket. Az elõdöntõben a B-csoportot veretlenül megnyerõ és kifejezetten eredményes játékot mutató Csata DSE az A-csoportban második helyen záró Ostravával mérkõzik. A csehek a nyitó napon ugyan alulmaradtak a helyenként szintén domináns játékot mutató Gironával szemben, de utána a Soproni Darazsak Akadémia és a Pécsi VSK Akadémia együttesét legyõzték. A másik ágon a Zsíros Akadémia, mely a Snatt’s Femeni Sant Adria és a Zágráb együttesét is verte, a Gironával találkozik.

Az 5-8. helyért szintén folytatódnak a küzdelmek. A házigazda soproni együttesre a Snatt’s Femeni Sant Adria „B” csapata vár, míg a pécsiek a Zágráb válogatottal mérkõznek. A csoportkörben a soproniak a pécsieket gyõzték le, majd az Ostravával és a Gironával szemben alulmaradtak. A pécsiek pedig nagy bravúrral a Gironát verték, a Sopron és az Ostrava alakulatától szenvedtek vereséget.

A keddi program és linkek az élõ statisztikákhoz

10:00 SOPRONI DARAZSAK AKADÉMIA – SNATT’S FEMENI SANT ADRIA B Online Stat
12:00 ZAGREB – PÉCSI VSK AKADÉMIA Online Stat
14:00 GEIEG UNI GIRONA – ZSÍROS AKADÉMIA Online Stat
16:00 CSATA DSE – SBS OSTRAVA Online Stat

Hirdetés