Hirdetés
Utánpótlás

Kedden megkezdődtek a beltéri edzések a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián:

:

Hirdetés

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia Facebook oldala adta hírül, hogy kedd óta zajlanak a beltéri edzések. Szigorú szabályok betartásával, 6-8 fős csoportokban dolgoznak a fiatalok.

Az intézmény házirendje kiemeli: igazolt sportolók kizárólag edzői felügyelettel léphetnek be a sportpályák területére az Üzemeltető és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. közötti előzetes beosztás szerint. A résztvevők kötelesek 1,5 méter távolságot betartani, 16 m² területenként 1 fő (pl.: kosár/kézi/röplabda, stb. kiscsoportos edzés 6-8 fő). A pályákon kívül tartózkodó, az edzésre érkező vagy ott várakozó szülők is egymástól és a sportolóktól (nem a saját gyermeküktől) kötelesek betartani a 1,5 méter távolságot.

A kiskorú sportolók kizárólag szülői beleegyező nyilatkozattal vehetnek részt az edzéseken. Az edző csoportok váltásánál a csoportok kötelesek megvárni, amíg a másik elhagyja a sportpályát az ellenkező oldalon. A fizikai kontaktus közöttük nem engedélyezett. Nem engedélyezett az öltöző használata (kivétel vizes sportágak), csak a mosdóké. Az edzés ideje kb. 45-60 perc időtartam. Lehetőség szerint, a sportolók és edzők közötti fizikai kontaktus nélkül kell lebonyolítani az edzéseket. Pihenő időben is el kell kerülni a fizikai kontaktust. Saját labda, sporteszköz használata ajánlott. Kézmosás és a kézfertőtlenítő edzés előtti és utáni használata szükséges – olvasható az intézmény házirendjében.

Hirdetés