Hirdetés
Magyarország

Kedden megkezdte a felkészülést a TFSE-MTK

Hirdetés

A TFSE-MTK csapatánál hétfőn délután került sor a szűk körű szezonnyitó eseményre a Testnevelési Egyetem Éttermében. Kedden pedig megkezdék az alapozást az új idényre – adta hírül a klub honlapja.

Az összejövetelen felszólalt Mocsai Lajos rektor úr, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a tavalyi szezonban nyújtott teljesítmény megismétléséhez vagy felülmúlásához hasonló alázattal és odaadással kell küzdenie Magyar Bianka és Hegedűs Péter tanítványainak.

Sterbenz Tamás – a csapat szakmai vezetője és a Testnevelési Egyetem általános rektorhelyettese – mindenkit emlékeztetett arra, hogy az élvonalban való helytállás mellett senkinek nem szabad elfeledni azt a tényt, hogy a TFSE-MTK továbbra is egyetemi háttérrel rendelkező csapat, ahol a játékosok döntő többsége a sportkarrierje mellett hallgató is egyben.

Rakaczki Zoltán – a TFSE ügyvezetője – ismertette a következő időszak feladatait és a technikai részleteket, bemutatta a csapat stábját, ahol néhány változáson kívül a tavalyi szakemberek folytatják a munkát.

A csapat játékosai augusztus 11-én kezdték meg az alapozást a 2020/21-es szezonra. Napi két edzésen vesznek részt, melyben új erőnléti edző (Juhász Ferenc) segíti a munkájukat.

Galéria

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csapatunk a tegnapi hivatalos megnyitó után, ma a teremben is megkezdte a felkészülést a szezonra! #tfsenoikosarlabda

tfsenoikosarlabda (@tfsenoikosarlabda) által megosztott bejegyzés,

Fotó: tfse.sport.hu