Hirdetés
Magyarország

Kedden PEAC – Csata mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Kedden 18 órától pótolják a bajnokság 10. fordulójából a PEAC-Pécs – Ludovika-FCSM Csata mérkőzést.

A PEAC négy győzelemmel és négy vereséggel várja az összecsapást, míg a Csata hét sikerrel és 3 vereséggel rendelkezik.

A pécsiek két fontos győzelemmel fordulnak a keddi találkozóra. Előbb a TFSE-MTK csapatát győzték le úgy, hogy a 15. percben kiállították Tijana Andusic-ot. Ezt követően a szerb center nélkül a Ceglédet is felülmúlták Csirke Ferenc tanítványai. Kiss Virág kiemelkedő játékát hozta az a meccs.

A Csata Keyona Hayes távozása és a Szekszárdtól elszenvedett veresége után pénteken Zalaegerszegen tért vissza. Az első negyed után megtalálta a ritmust Tursics Krisztián együttese és végig kézben tartva az összecsapást 91-59-es sikert aratott. A 139-es VAL mutatót jegyző Csata visszatért a korábbi erényeihez a 11 értékesített triplával és a 12 szerzett labdájával. Végül 50%-os mezőnymutatóval zártak Horváth Bernadették.

Fontos mérkőzés előtt állnak a felek. A következő három hétben január 3-ig a PEAC-ra a Csatát követően a TFSE-MTK, a Sopron Basket, a ZTE NKK és az Aluinvent DVTK vár. A Csata pedig a pécsi vendégjáték után még a Cegléd, a BEAC, a PINKK és a Szekszárd alakulatával mérkőzik. Nagyon nem mindegy, hogy erre a rendkívül sűrű év végi időszakra milyen élménnyel fordulnak a csapatok.

Hirdetés