Hirdetés
Európa

Keddtől folytatódik az olasz bajnokság:

:

Hirdetés

Hétfőn este hivatalossá vált, hogy zárt kapuk mögött keddtől folytatódnak az olasz bajnoki küzdelmek. A tervek szerint a héten nyolc összecsapást bonyolítanak le.

Kedden este a Famila Schio a Broni-t fogadja,  míg a Costa Masnaga vendége a Passalacqua Ragusa lesz, majd pénteken a Sesto San Giovanni látogat a Schio csarnokában.

A szerdára kiírt Virtus Segafredo Bologna – Umana Reyer Venezia találkozó elhalasztása életben maradt, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi tervek szerint a felek március 15-én vasárnap mérik össze az erejüket. Azt megelőzően viszont március 8-án vasárnap már teljes forduló jön.

Szerencse, hogy Olaszországban nagyobb a mozgástér a versenynaptárban. Ugyanis már jóval korábban a 3×3-as olimpiai selejtezők miatt április elejére helyezték át a helyi kupasorozat nyolcas döntőjét.

Hazánkhoz hasonlóan Olaszországban is előfizetéses szolgáltatáson keresztül lehet követni a bajnoki találkozókról az élőképes videós közvetítéseket. A zárt kapus meccsekről azonban az LBF TV-n keresztül ingyenesen elérhetővé teszik a szolgáltatást, hogy minden szurkoló követhesse az eseményeket.

Hirdetés