Hirdetés
Magyarország

Kedves pillanat Kecskemétről: Gereben Lívia aláíratta Hanga Ádámmal a betegsége alatt kapott mezt

Hirdetés

Kecskeméten a Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia sportcsarnokában edzőtáborozik a felnőtt és az U20-as férfi válogatott. A csapat kedden tartott sajtóeseményt, melyen egy kedves gesztusra is sor került.

Gereben Lívia betegsége alatt kapott egy mezt Hanga Ádámtól. Most, immár gyógyultan, a női válogatott kiválósága aláíratta a mezt a Barcelona sztárjával – adta hírül a női válogatott Facebook oldala. Ezt követően elkészültek a közös fényképek is.

Mint ismert, júliusban a női válogatott edzőtáborában Gereben Lívia először vehetett részt csapatedzésen, amióta leukémiával diagnosztizálták. Klubszinten pedig Szekszárdon folytathatja a munkát, ahol tavasszal három évre megújították lejáró szerződését.

Hanga Ádám klubkötelezettségei miatt év közben nem tud a férfi válogatott rendelkezésére állni. “Örülök, hogy most itt lehetek, mert év közben nagyon sűrű a versenynaptár. Persze Spanyolországból is követem az eseményeket, és tartom a kapcsolatot a többiekkel. Remélem, a következő Eb-n is tudok segíteni a válogatottnak.” – mondta a spanyol bajnoki ezüstérmes klasszis a sajtótájékoztatón.

Galéria