Hirdetés
Magyarország

Kemény küzdelemre készül a DVTK HUN-Therm Franciaországban:

:

Fotó: Rébay Viktor / FIBA.Basketball

Hirdetés

Szerdán 20 órától a Villeneuve d’Ascq otthonában folytatódik a DVTK HUN-Therm Euroliga negyeddöntő párharca.

A mieink az első találkozón aratott 78-66-os sikerükkel 1-0-s előnybe kerültek az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.

A franciaországi visszavágó kemény küzdelmet ígér. A diósgyőrieket 50 szurkoló biztatja majd a helyszínen. Az összecsapás előtt állandó szakértőnk Károlyi Andrea foglalta össze a várakozásait. Mi is igyekeztünk a többi párharcra kitekintve, az első meccsek tapasztalatait összegyűjteni.

A DVTK HUN-Therm hivatalos honlapján Völgyi Péter vezetőedző nyilatkozott:

Nagyon kemény alapállásra számítok ellenfelünk részéről, olyan agresszív védekezésre számítok tőlük, mint amilyet az első meccs második félidejében mutattak. Mindent meg kell tennünk azért, hogy ne kerüljünk hátrányba a meccs elején. A vágyott eredményhez nemcsak a csapatszintű jó játék, hanem jó egyéni teljesítmények is kellenek. Három szegmens lehet döntő: a lepattanó párharc megnyerése,  a Villeneuve külső dobásainak megszűrése, illetve az eladott labdák számának minimalizálása. Nagyon sokat jelent nekünk, hogy több tucat szurkolónk kísér el minket a találkozóra. Borzasztó kemény küzdelem vár ránk, mi viszont készen állunk rá, hogy még keményebben kosárlabdázzunk.

– nyilatkozta a szakvezető.

Fotó: Rébay Viktor / FIBA.Basketball

Hirdetés