Hirdetés
Európa

Képriport: bemutatkoztak a spanyol élvonal csapatai:

:

Hirdetés

Pénteken Zaragozában a hétvégi összevont nyitó forduló felvezetéseként megtartották a spanyol élvonal 2019/2020-as kiírásának prezentációját.

Mind a 14 csapat játékosai, sportvezetők gyűltek össze, hogy Zaragozában a Caixa Forum rendezvényközpontban megnyissák az új évadot. A részletes beharangozónk ITT olvasható. Jorge Garbajosa, a Spanyol Kosárlabda Szövetség (FEB) elnöke köszöntötte a résztvevőket. “Az első év a kísérlet, a második a megerősítés, a harmadik a jövő” – ezekkel a szavakkal vezette az egykori klasszis játékosból lett sportvezető az eseményt, melyet harmadszor hozott tető alá a szövetség.

Amaya Valdemoro és Nacho Aranda voltak a prezentáció házigazdái. Először a nyári Európa-bajnokságon aranyérmes válogatott Spanyolországban játszó tagjait szólították a színpadra, majd következtek a csapatok. Minden együttest a csapatkapitány mutatott be. Magyar szemmel a Mann Filter Casablanca gárdáját és Simon Zsófiát figyelhettük megkülönböztetett figyelemmel, de Queralt Casas-t és az európai elitbe igyekvő Valenciát is érdemes volt követni.

Képriport:

Fotó: heraldo.es

A Mann Filter Casablanca csapatával Simon Zsófia.

Fotó: heraldo.es

Fotó: FEB

Az Európa-bajnokok köszöntése.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

Az élvonalbeli spanyol csapatok kapitányai.

Fotó: FEB

Queralt Casas valenciai színekben.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

A bajnoki címvédő Girona.

A Salamanca.

Fotó: FEB

Az impozáns rendezvényhelyszín.

Fotó: FEB

Hirdetés