Hirdetés
Archivum

Képriport: megkezdõdött a szerbiai helyszínekre a 2019-es Európa-bajnokság jegyértékesítése:

:

Hirdetés

Március 8-án, a Nemzetközi Nõnapon megkezdõdött a jegyértékesítés a 2019-es nõi kosárlabda Európa-bajnokság szerbiai helyszíneire. A helyi kosárlabda szövetség ebbõl az alkalomból szervezett sajtóeseményt.

Fotó: KSS.rs

Mint ismert, február közepén vált véglegessé a 2019-es nõi kosárlabda Európa-bajnokság menetrendje és csarnok-beosztása. A csoportmeccseknek a lett fõváros Riga, illetve Szerbiában Nis és Zrenjanin (Nagybecskerek) városa ad otthont. A magyar válogatott a csoportmeccseit Nis városában játssza. A kontinenstorna végjátékára Belgrádban kerül sor. A mieink a C-csoportba kerültek Törökország, Olaszország és Szlovénia mellé.

A lettországi helyszínre már korábban élesítették a jegyértékesítést. A szerbiai találkozókra ez pénteken indult. A FIBA vonatkozó felületein IDE KATTINTVA minden információt megtalálni errõl. A jegyértékesítést indító rendezvényen a torna nagykövete Natasa Kovacevic és Dejan Tomasevic, a szerb szövetség fõtitkára, a szervezõbizottság szakmai elnöke vett részt. Ünnepélyes keretek között adták át az elsõ két jegy-vásárolónak a belépõiket. Az alábbiakban errõl láthatunk képriportot.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rsFotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Hirdetés