Hirdetés
Magyarország

Kérdéses Medgyessy Dóra játéka a Landes ellen:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK hivatalos honlapján Cziczás László vezetőedző adott helyzetértékelést a csapat állapotáról a szerdai Basket Landes elleni találkozó előtt.

A Basket Landes elleni mérkőzéshez a szerkesztőségi beharangozónk ITT olvasható. Cziczás László a klub honlapjának elmondta, hogy Medgyessy Dóra szinte biztos nem fog tudni játszani szerdán, viszont Goree és Morrison már könnyített munkát végez.

“Szokták mondani, csőstül jön a baj, sajnos ez most igaz ránk. Ugye nem elég, hogy a két centerünk megsérült, hétfőre Medgyessy Dóri lába is olyan állapotba került, amellyel szinte biztos nem fog tudni játszani szerdán. Az ő esetében még várjuk a pontos diagnózist, de gyakorlatilag nem tud lábra állni. Cyesha Goree és Ziomara Morrison könnyített edzéseket végez, elképzelhető, hogy ők vállalni fogják a játékot.” – fogalmazott a vezetőedző, aki a riválisról is beszélt röviden.

“A Basket Landes az első körben hazai pályán megverte azt a spanyol csapatot, amelytől mi kikaptunk múlt héten. Itthon mindenképp győzelemre törünk, de ez a csapat motorja és első számú irányítója, Megyó nélkül nagyon nehéz feladatnak ígérkezik. Nyilván azért vannak a keretben olyan játékosok, akik megpróbálják helyettesíteni őt. A franciák nemzetközileg elismert együttesében játszik a világsztárnak számító Dumerc, aki már nem fiatal ugyan, de óriási tapasztalata kamatozik még. Tavalyi ellenfelünkből, a Nantes-ból igazolták a szintén nagyszerű Ana Suarezt, úgyhogy nehéz dolgunk lesz, de hazai pályán nem adjuk olcsón a bőrünket. ” – összegzett Cziczás László.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés