Hirdetés
Magyarország

“Keresve sem találhattam volna kedvesebb és befogadóbb együttest”:

: A napokban a Nemzeti Sport készített egy interjú DeWanna Bonner-rel, aki remek teljesítménnyel segítette az Atomerőmű KSC Szekszárdot az Európa Kupában bronzéremhez.

Hirdetés

A napokban a Nemzeti Sport készített egy interjú DeWanna Bonner-rel, aki remek teljesítménnyel segítette az Atomerőmű KSC Szekszárdot az Európa Kupában bronzéremhez. A Carolo Basket elleni 68-55-ös siker alkalmával 25 pontot, 6 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett.

Idény közben új csapathoz csatlakozni mindig nehéz, mert rengeteg az újdonság, sok ismeretlen emberrel kell gyorsan megtalálni a közös hangot. De a csapattal és a stábbal hamar összhangba kerültünk, a legelső pillanattól a helyükön voltak a részletek. Keresve sem találhattam volna kedvesebb és befogadóbb együttest. Tényleg olyan, mint egy nagy, szerető család, úgyhogy könnyű dolgom volt, különösebb erőlködés nélkül illeszkedtem be. Mindenki kérés nélkül segített, hogy gyorsan kiismerjem és feltaláljam magam. Az edzővel, Djokics Zseljkóval is leültünk az elején, tisztáztuk a szerepemet, hogy mit várnak el tőlem, hogyan működik az együttes.

– összegzett DeWanna Bonner a Nemzeti Sportnak.

A klasszist játékost a bajnoki döntőre való visszatéréséről is kérdezték. “Még nem tudom, van még némi bizonytalanság ezzel kapcsolatban, de az biztos, hogy szeretnék visszajönni. A legfontosabb, hogy újra találkozzam az ikreimmel, akiket több mint egy hónapja nem láttam. Hamarosan megszületik a döntés.” – mondta DeWanna Bonner.

A teljes beszélgetés ITT olvasható.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés