Hirdetés
Archivum

Keretet hirdetett a Fenerbahce:

:

Hirdetés

Szombaton hivatalos felületein bemutatta 2019/2020-as csapatát a Fenerbahce. Edzõváltás és új játékosok a török bajnoknál.

Korábban már közöltünk egy összeállítást arról, hogy a Fenerbahce igyekszik a jövõben költséghatékonyabban mûködni és hosszabb távon építkezve egy fiatalabb hazai magban gondolkoznak. Ezt az építkezést már nem a francia szövetségi kapitányként is dolgozó Valerie Garnier fogja irányítani. Az ismert edzõnõ helyét az Orenburggal Európa Kupát nyerõ spanyol Victor Lapena veszi át és irányítja a jövõben a szakmai munkát. Az orosz csapattal meglévõ élõ szerzõdésébõl lépett ki a remek spanyol szakember.

A török mag kapcsán azzal kell kezdeni, hogy Birsel Vardarli hivatalosan is bejelentette visszavonulását. 13 éven át volt a csapat elsõ számú játékosa egyes poszton. Hosszabbított viszont Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz és Ayºe Cora. Új hazai igazolás pedig Olcay Çakır Turgut és Sevgi Uzun.

A légiósokat tekintve Cecilia Zandalasini még egy évet aláírt. Érkezik a csapathoz a sajátos adottságokkal rendelkezõ ukrán zseni Alina Iagupova, a spanyol válogatott irányítója Anna Cruz és az amerikai válogatottból (is) ismert Elizabeth Williams.

Hirdetés