Hirdetés
Archivum

Kerethirdetés a 3×3-as válogatottnál:

:

Hirdetés

Június 8. és 12. között Fülöp-szigetek fõvárosa, Manila ad otthont a 3×3-as Világbajnokságnak. Károlyi Andrea szövetségi kapitány szerdán este kihirdette az utazó keretet a tornára.

Fotó: streetbasket.ru

A magyar válogatott Bozóki Bettina, Medgyessy Dóra, Ruják Nóra, Theodoreán Alexandra összeállításban utazik a Világbajnokságra. Ugyanabban az összeállításban szerepel tehát válogatottunk, melyben megnyerte a moszkvai meghívásos tornát.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Világbajnokságot megelõzõ hétvégén Kecskeméten kerül sor az elutazás elõtti utolsó erõpróbára. Ekkor szlovák, román és osztrák riválissal is találkozhatnak a világbajnoki résztvevõk. A magyar küldöttség hétfõn este kel útra Manilába.

A magyar válogatott a Világbajnokságon a D-csoportba került. A csapat június 8-án, pénteken magyar idõ szerint 10 óra 20 perctõl Hollandia ellen mutatkozik be. Ezen a napon még egy meccs szerepel a programban, 11 óra 40 perctõl ugyanis Spanyolország ellen lépnek pályára a mieink. A spanyolok keretét szintén a közelmúltban mutatták.

A csoportkör június 10-én, vasárnap folytatódik a magyar lányok számára. Ekkor 8 óra 50 perctõl Németország lesz az ellenfél, majd 13 órától a házigazda Fülöp-szigetek válogatottja. A csoportkörbõl az elsõ két helyezett jut az egyenes kieséses szakaszba, melynek mérkõzéseit június 12-én, kedden bonyolítják le.

A rendezvényhelyszínt Manilában a Fülöp-szigetek nemzeti standionjának számító 55 ezer nézõ befogadására alkalmas Philippine Arénában állítják fel. A torna utolsó napját június 12-re idõzítették, ami Fülöp-szigetek legnagyobb nemzeti ünnepe. A szervezõk erre a napra kiemelt érdeklõdéssel számolnak.

Hirdetés