Hirdetés
Magyarország

Késve érkezik Európa Kupa mérkőzésének helyszínére Győr:

:

Fotó: Krizsán Csaba

Hirdetés

Viszontagságos utazás után késve érkezik szerdai sepsiszentgyörgyi Európa Kupa mérkőzésének helyszínére az UNI-Győr – MÉLY ÚT együttese.

“Csapatunk ma délelőtt utazott volna Bukaresten át Sepsiszentgyörgyre, hiszen holnap 18 órakor a helyi együttessel játszik Európa-kupa-mérkőzést. A délelőtt Lébénynél történt tragikus baleset miatt – egy kamion a pályamunkálatokra figyelmeztető autónak ütközött, a baleset során pedig egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – lekéste a Schwechatról induló járatot. A Vienna Airport munkatársai egyáltalán nem voltak segítőkészek, átfoglalni nem lehetett a jegyeket, venni viszont csak a ma 22 órakor induló járatra lehetett.” – írja a győri klub közlemény, mely kiemeli:

A csapat tehát csak késő este tud elrepülni Romániába, ahova a tervek szerint éjfélkor érkezik meg. A reptér közelében sikerült szállást foglalni, így az éjszakát ott tölti a delegáció. Holnap délelőtt pedig autóbusszal jut el a meccs helyszínére, ahol előtte ebéddel és csendes pihenővel hangolódnak az esti, kulcsfontosságú meccsre.

A győri klub közleménye arról is tájékoztatást ad, hogy az már a Szekszárd meccs után kiderült: a rangadón megsérült Weninger Virág egyik bordája eltörött, így rá is hosszabb kihagyás vár.

“Nem a legjobb előjelekkel várjuk tehát a szerda esti találkozót, de minden bajunk eltörpül amellett, hogy egy fiatalember életét veszítette a balesetben. Klubunk ezúton is részvétét fejezi ki az elhunyt család felé.” – hangsúlyozza az UNI-Győr – MÉLY-ÚT közleménye.

Hirdetés